nvista

Program Kaldırmak

Çok basit bir işlem olmasına rağmen yeni başlayanlar ve çok uzman olmayan kullanıcılar için konuyu yazmaya ve program kaldırma ile ilgili bir takım tavsiyeler vermeye karar verdim.





1-"Başlat"a basın.

2-"Denetim masası"nı seçin.

3-"Denetim masası giriş"i kullanıyorsanız "Program Kaldır"ı,"Klasik" görünümü kullanıyorsanız "Programlar ve Özellikleri" tıklayıp açın.

4-Kaldırmak istediğiniz programa sağ tıklayıp talimatları uygulayın.



Bu şekilde program kaldırma kaldırılmak istenen programın kendi kaldırma komutunu çalıştırarak programı kaldırır.Fakat bilgisayara yüklenebilecek binlerce çeşit program içinde kötü yapılandırılmışlar çok fazla olabileceğinden arkada kullanılmayan kayıt defteri girişleri ve artık dosyalar bırakmaları olasıdır.Bu yüzden program kaldırırken 3. parti yazılımlardan birini kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Bunlar programın kendi kaldırma komutunu çalıştırıp programı kaldırdıktan sonra geride kalan artıkları temizleyerek programın tümüyle kaldırılmasını sağlarlar.Ben "Your Uninstaller"i kullanıyorum sizde ücretsiz olmasına rağmen çok başarılı bir program olan "Revo Uninstaller"i veya tavsiye edilen bir başka kaldırma aracını kullanabilirsiniz.



Okumaya devam...

Hepsi 5916735500517357415

Yorumlar

Twitter

item