nvista

Sürücü Aramaya, Yedeklemeye Son!


Bu yazımda size ücretsiz bir programı tanıtacağım: DriverMax.Bu programla bilgisayarınızdaki bütün sürücüleri veya dilediklerinizi tekrar kurulabilir olarak yedekleyebilir,sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol edebilir,bütün sürücülerinizi güncelleyebilir,bilgisayarınız hakkında bilgiler alabilir hatta piyasadaki Notebook modellerini karşılaştırabilirsiniz.





1-Linkten DriverMax 5.4" ü indirin ve kurun.

2- Kurulum esnasında kayıt isteyecek.Kaydınızı yapın ve mail adresinize gönderilecek aktivasyon kodu ile programı aktive edin.(Eğer isterseniz aktive etmeden 30 gün boyunca deneyebilirsiniz)

3- Programı çalıştırdığınızda karşınıza alttaki gibi bir arayüz çıkacak.



4- En üstteki sekmeden online olarak sürücü güncellemelerini kontrol edebilirsiniz.

5-Güncellemeleri kontrol ettiğinizde tarayıcınızda bir sayfa açılacak ve güncel olan sürücüler yeşil ile güncel  olmayan sürücüler ise kırmızı ile gösterilecek.



6-En sağda görebileceğiniz disket simgesine tıklayarak sürücüyü indirebilirsiniz.
Yanlız ücretsiz kullanıcılar için günde 2 sürücü indirme hakkı var.

7- Bir sürücü indirmeye karar verdiğinizde program bunu "DriverMax Agent" isimli yardımcı programı vasıtasıyla yapıyor.Sizin kurmaya çalışmanıza gerek yok hepsini kendi hallediyor.Yanlız bu konuda biraz yavaş benim "2 Mb"lık bir sürücüyü güncellemem yaklaşık 10 dakikamı aldı.


8- İkinci sekmede ise driver yedeği alma fonsiyonları var.Sürücülerinizin yedeğini almak için "Backup Drivers"ı seçin.

9- Size bütün kurulu sürücülerinizi listeleyecek.



10- "Select all" ile hepsini seçebilir, "All drivers" sekmesini genişleterek belli bir sürücü sınıfının yedeğinin alınmasını seçebilir yada sürücülerin yanındaki kutuları işaretleyerek sadece istediklerinizin yedeğini alabilirsiniz.

11- Daha sonra "Next" deyip kaydetmek istediğiniz yeri göstermeniz yeterli.




Ayrıca bu sürücüleri harici bir medya vasıtasıyla başka bir bilgisayara aktarabilir ve o bilgisayarda da kurabilirsiniz.


12- Sürücüleri tekrar yüklemek istediğinizde program arayüzündeki "Restore drivers from backup" seçeneğini kullanabilir yada "Aygıt yöneticisi"nden sürücü güncellerken "Sürücü için bilgisayarıma bak"ı seçebilirsiniz.







Okumaya devam...

Yedekleme ve geri yukleme 468070101440952813

Yorumlar

Twitter

item