nvista

Hoşgeldiniz





Yaklaşık 2 yıl evvvel "Türkçe" yeterli kaynak bulunmadığını görerek başladığım "Windows Vista" ile ilgili çalışmalarım bu gün itibariyle tamamına erdi.

Amacım yeterli İngilizce'ye sahip olmayan bilgisayar kullanıcılarının da, yeni bilgisayar kullanmaya başladığı için temel bilgisayar bilgisine ve terimlerinin anlamına uzak olan insanların da, ileri seviye bilgisayar kullanıcılarının da yararlanabilecği bir kaynak oluşturmaktı.Yazdığım yüzlerce makaleye eklenebilecek daha yüzlerce makale vardı ama ben en kullanışlılarını ve işe yarayacak olanları seçtim.Ve artık çok ekstra  bir konu olmadığı sürece "Windows 7" hakkında yazmaya başlayacağım.

Blogumun "Windows Vista" bölümünde bulabileceğiniz yüzlerce makale arasında kaybolmamanız için sağ tarafta gördüğünüz "Etiketler" den ve arama motorundan yararlanabileceğiniz gibi Blogumun ana sayfasında yer alan "Daha hızlı, daha atak ve daha uyumlu bir VİSTA"   ve   "Daha sorunsuz, daha pratik ve daha kişisel bir VİSTA!"  makalelerimden yararlanabilirsiniz.

Bahsettiğim makalelerden  "Daha hızlı, daha atak ve daha uyumlu bir VİSTA"  bilgisayarınızın performansını arttırmaya yönelik makalelerimin bir özetini içerirken, "Daha sorunsuz, daha pratik ve daha kişisel bir VİSTA!"  Vista hakkında yazdığım "Sorunlar", "Kişiselleştirmeler", "İpuçları" vs. gibi içeriğe sahip makalelerimin bir özetini içermektedir.

"Windows 7" ile ilgili olan makalelerimi de bugünden itibaren blogumun "Windows 7" bölümünde bulabilirsiniz.Tabii Vista bölümündeki gibi zengin bir içeriğe sahip olması vakit alacaktır.Bunu unutmayın ve hergün birşeyler eklendiğini bilerek düzenli olarak uğrayın derim.

 Eğer blogumdan faydalandı iseniz daha çok insanın bu bilgilere ulaşması için çevrenizdeki insanlara bahsetmeniz ve onlarında yararlanmasını sağlamanız sizden bunca emeğin karşılığında tek isteğim...


NONPASARAN

Okumaya devam...

Hepsi 2326119328785380449

Twitter

item