nvista

Daha hızlı,daha atak ve daha uyumlu bir VİSTA !

Forumlarda sıkça sorulan bir soru var:
Vista'm yavaş çalışıyor nasıl hızlandırabilirim?

  • Bu konuda görüyorum ki çoğu zaman kulaktan dolma önerilerle veya programlar önererek cevap veriliyor. Burada ki bütün öneriler ciddi vista platformlarından alınıp tercüme edildi ve tarafımdan denendi.
  • Bütün ayarların özellikle hiçbir program veya download içermemesine özen gösterdim.(Bir kaç çok bilinen ve güvenilir program dışında)
  • Listeyi inceleyince bazı ayarların sistem konfigürayonuna bağlı  olarak farklı etkiler gösterebileceğini göreceksiniz.Bu yüzden denedikten sonra verim alamadığnız ayarları geri getirebilmeniz için her ayarın varsayılan ayarlara nasıl geri getirileceğini de gösterdim.

SON OLARAK:Bu liste size Vista'nızı nasıl daha atak ve daha hızlı bir hale getirebileceğinize dair öneriler getirmektedir.

Bilgisayar kullanmaya bu gün başlayandan ileri düzey kullanıcılara kadar herkese hitap etmesi açısından en basit konular bile anlatılmıştır.Bu bir paket değildir.İstediğinizi uygulayabilir,istediğinizi deneyip geri dönebilirsiniz.



Teknik bir neden dolayısıyla link vermek zorundayım. Bunun hit arttırmak amaçlı olmadığını sadece zaruri bir durum olduğunu belirtmek istedim. Bu sadece daha önce anasayfada yayınlanmış 1-2 makale ile ilgili istisnai bir durum...

Daha hızlı,daha atak ve daha uyumlu bir Windows Vista

Okumaya devam...

Vitrin 7075099963210567110

Twitter

item